E O ANO DE 2023 SE FINDA…
DOI:
https://doi.org/10.33240/rba.v18i6.51821Keywords:
agroecologia, soberania alimentar, sistemas agroalimentares, congresso brasileiro de agroecologia, comida de verdadeDownloads
References
CASTRO, Josué. Geografia da fome : o dilema brasileiro : pão ou aço. Rio de Janeiro: Edições Antares, 1984.
COMISSÃO PASTORAL DA TERRA. Conflitos no campo Brasil 2022 / Centro de Documentação Dom Tomás Balduíno. Goiânia: CPT Nacional, 2023.
SOUZA, André A.; CARMO, Cristiane O.;GUEDES, Luciano S.; BARROS, Mácia L.; SILVA, Maria do Socorro; MACÊDO, Valéria P. Insegurança alimentar e nutricional agravada pelo nutricídio no Brasil: algumas considerações. Facit Business and Technology Journal, n. 43. v. 01, p. 67-88, 2023.
FERREIRA, Ana Carolina. Pesquisa da UFF investiga vulnerabilidade social vivida por jovens infratores. UFF notícias, 20 de abril de 2023. Disponível em: Pesquisa da UFF investiga vulnerabilidade social vivida por jovens infratores | Universidade Federal Fluminense. Acesso em: 01 de dezembro de 2023.
FÓRUM BRASILEIRO DE SEGURANÇA PÚBLICA. 17º Anuário Brasileiro de Segurança Pública. São Paulo: Fórum Brasileiro de Segurança Pública, 2023. Disponível em: https://forumseguranca.org.br/wp-content/uploads/2023/07/anuario-2023.pdf. Acesso em: 3o de novembro de 2023.
MOTTA, Renata Campos. Movimentos sociais como agentes de mudança: combatendo as desigualdades alimentares interseccionais, fazendo dos alimentos teias de vida. Estudos Sociedade e Agricultura, Rio de Janeiro, n. 2, v. 31, e2331203, 2023. DOI: https://doi.org/10.36920/esa31-2_01tr.
REDE PENSSAN. Inquérito Nacional sobre Insegurança Alimentar no Contexto da Pandemia da Covid-19 no Brasil. Brasil: Vigisan, 2021.
______. II Inquérito Nacional sobre Insegurança Alimentar no Contexto da Pandemia da Covid-19 no Brasil. Brasil: Vigisan, 2022.
Published
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2023 Fernanda Savicki de Almeida
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Copyright Notice
The copyright of articles published in this journal remains with the authors, with first publication rights for the journal.
License
When published in this open access journal, licensed through CC BY 4.0, articles are distributed free of charge and can be shared and adapted for any purpose, including commercial. As attribution of use, the license requires that due credit be given, with a link to the license and indication of changes. This does not mean that the licensor endorses the use of the information in the article, or the person who used this information. It also implies the impossibility of applying legal or technological measures that restrict the use of the information by third parties.